FLUID EYE® MONITORING

Fluid Eye® Monitorointi on palvelu, jolla valvotaan koneikon öljyn suorituskykyä reaaliaikaisesti. Kohteen öljyssä kehittyvään potentiaaliseen suorituskykyongelmaan pystytään Fluid Monitorointi -ratkaisun avulla puuttumaan ennakoivan huollon toimenpiteiden avulla ennen kuin ongelma kehittyy käyttöhäiriöksi saakka.

REQUEST A QUOTE >>


PLUG & PLAY

Fluid Monitoroinnin seurantayksikkö toimii Plug & Play -periaatteella. Yksinkertaisen asennuksen jälkeen laitteisto yhdistyy auto- maattisesti Fluid Cloudiin ja aktivoi öljyn suorituskyvyn seurannan.

DOWNLOAD FLUID MONITORING BROCHURE (PDF) >>

Fluid Monitoring

HOW IT WORKS

Fluid Monitorointi tukee kunnossapidon työtä vähentäen ennakoimattomia käyttökatkoja ja korjauksia parantaen tuotannon käyttöastetta. Fluid Monitorointi on IoT-ratkaisu, joka on käyttövalmis eikä tarvitse raskaita investointeja järjestelmäinfrastruktuuriin.


HELPPO ASENTAA JA KÄYTTÖÖNOTTAA


Fluid Monitorointi -ratkaisu koostuu sensorista, yhteysyksiköstä sekä Fluid Cloud -palvelusta. Sensori asennetaan edustavaan kohtaan öljyjärjestelmää ja yhteysyksikkö soveltuvaan paikkaan kohteessa. Laitteisto on käyttövalmis automaattisesti ja öljyn suorituskyvyn arvoja voi seurata Fluid Cloud -palvelusta välittömästi.


REQUEST A QUOTE >>

LEAVE YOUR CONTACT DETAILS >>