CONNECTED OIL SOLUTIONS

Fluid Connected Oil -ratkaisut on tekoälyä hyödyntävä tuoteperhe, joka muodostuu neljästä tuotealueesta – Fluid Monitorointi, Fluid Analytiikka, Fluid Oil-as-a-Service (OaaS) ja Fluid Asiantuntijapalvelut.

Fluid Connected Oil -ratkaisut seuraa jatkuvasti öljyn kuntoa ja ominaisuuksien kehitystrendiä Fluid IoT verkon välityksellä. Se havaitsee pienimmätkin muutokset öljyn koostumuksessa, analysoi ne ja hälyttää tarvittaessa. Se mahdollistaa myös dataan perustuvan, proaktiivisen vikaantumisen estämisen mittauksen.


Fluid Monitorointi

Fluid Monitorointi on keskeinen elementti Fluid Connected Oil -ratkaisussa. Se tarjoaa reaaliaikaisen öljyn kunnon valvonnan (OCM) asiakkaidemme tärkeisiin koneisiin. Se kytkee asiakkaan voiteluöljyt Fluid Cloud -palveluun ja luo pohjan sille, että öljystä tulee kilpailutekijä. Fluid Monitorointi tarjoaa web-käyttöliittymän öljyn kunnon seurantaan, hälytysten hallinnan ja öljyn kunnon kuukausiraportit.

Monitoring_1.jpg

Monitoring_2.jpg

Fluid Analytiikka

Fluid Analytiikka on teköälyn tukema ratkaisu öljyn kunnon seurantaan (OCM) ja analysointiin. Se hyödyntää Fluid Monitorointi -palvelun tuottamaa informaatiota.

Fluid Analytiikka tuottaa käsityksiä ja kriittistä informaatiota öljyn kunnosta, toimintakyvystä ja kehityksen suunnasta. Tähän tietoon perustuen Fluid Cloud -palvelu optimoi öljyomaisuuden suorituskyvyn ja suosittelee tarvittavia öljyn hallintaan kohdistuvia toimenpiteitä.


Fluid OaaS

Fluid OaaS (Oil as a Service) on kokonaispalvelu, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen öljyn kunnon seurannan (OCM), sekä kriittisten koneiden hallinnan ja ylläpidon asiakkaidemme tiloissa.

Fluid Intelligence ottaa kokonaisvastuun öljyn seurannasta ja huolehtii tarvittavista ennakoivista korjaavista toimenpiteistä, joita tarvitaan, kun järjestelmä hälyttää poikkeavista arvoista. Palvelu sisältää myös öljyn laboratorioanalyysit, öljyn kunnon ja toimintakyvyn palauttamisen, huuhteluoperaatiot, sekä säännölliset auditoinnit, raportit ja analyysit.

Customer_2.jpg

Customer_3.jpg

Fluid Asiantuntijapalvelut

Fluid Asiantuntijapalvelut kattaa kaikki näkökulmat öljyn kunnon hallinnasta. Siihen kuuluu öljyn laboratorioanalyysit, auditoinnit, asiantuntijaraportit, öljyn kunnon ja toimintakyvyn ennalleenpalautuksen, huuhtelut ja puhdistukset.