19.10.2016

Yhteistyökumppanit

Toimintamme perustuu sekä omaan osaamiseemme että laajaan kansainväliseen verkostoomme, joka mahdollistaa meidän ratkaisujen ennen näkemättömän kattavuuden.

Öljyn asiantuntijaratkaisujen yhteistyökumppanimme


oelcheck-logoOelCheck GmbH on öljyn analysointiin keskittynyt itsenäinen Saksassa ja Kiinassa toimiva laboratorio. Heidän erikoisaloihinsa kuuluvat voiteluaineet, voimansiirto/hydrauliöljyt, eristys- ja lämmönsiirtoöljyt sekä polttoaineet.

Fluid Intelligence Oy hyödyntää OelCheckin osaamista öljyn analysoinnissa ja samalla parantaa analysoinnin käsittelykykyä.


vplogga-2VPDiagnose on öljyn analysointiin keskittynyt itsenäinen ruotsalainen laboratorio, jota johtaa alan legenda Lars Arvidsson. Heidän erikoisosaamiseen kuuluu muuntajaöljyt, voiteluöljyt yleisesti ja erityisesti niiden elinkaaren hallinta ja kestävyyskysymykset.

Fluid Intelligence Oy hyödyntää VPdiagnosen laajaa tieteellistä osaamista öljyn analysoinnissa, haastavien ongelmien ratkaisussa ja parantaa samalla käsittelyvolyymiä.


tandelta-logoTANDELTA SYSTEMS Ltd. kehittää ja valmistaa öljynkunnon etäseurantasensoreita.

Fluid Intelligence Oy:n etäseurantaratkaisut käyttävät TANDELTA ratkaisuja öljynkunnon etäseurannan toteutukseen.


fluitec_rgbFluitec kehittää ja tarjoaa öljyn epäpuhtauksien ja erityisesti vanhentumistuotteiden analysointiin ja poistoon ratkaisuja. Heillä on yli 20 vuoden kokemus ratkaisujen tuottamisesta ympäri maailman.

Fluitec tuotteille voidaan kenttäolosuhteissa tarkkailla öljyn hapettumistuotteiden määrän kehitystä, hapettumisenestoaineiden määrän kehitystä ja tarvittaessa puuttua haitalliseen kehitykseen poistamalla vanhentumistuotteet.

Fluid Intelligence Oy toimii Fluitec tuotteiden virallisena edustajana Suomessa.


NTF-Filter:llä (entinen NTZ-Filters B.V)on yli 35 vuoden kokemus huipputehokkaiden öljynsuodatusratkaisujen tuottamisesta eri kohteisiin kuten moottoreihin, vaihteisiin hydrauliikoihin ja mihin vain eri toimialoille.

NTZ suodatusratkaisuja voidaan käyttää voitelu-, voimansiirto-, lämmönsiirto ja eristysöljyjen suodatukseen sekä liikkuvalle kalustolle että teollisuusympäristöön. NTZ tuotteet ovat kustannustehokkaita ja niiden monipuolinen suodatintarjonta antaa mahdollisuuden reagoida moniin eri ongelmiin ja ylläpitää jatkuvasti öljyjen hyvää käyttökuntoa.


menu_topSivuprofiili Oy kehittää ja tuottaa IT-järjestelmien ylläpitoa ja kehittämistä eri ympäristöissä.

Sivuprofiilin tietotaitoa hyödynnetään Fluid Intelligencen etäseurantaratkaisujen toteutuksessa sekä asiakasratkaisujen räätälöinnissä.


Toimitamme ei purustu vain teoreettiseen tietoon vaan käytännön osaamiseen ja ymmärrykseen laitteistojen sielunelämästä, melallin ja ruosteen alla. Fluid Intelligencen osaavat asennuskumpanit varmistavat kyvykkyden vastata koviin haasteisiin ja tiukkoihin aikatauluihin.rust-916493_960_720

Yhteistyökumppanimme Asennuspalveluissa


timthumb-phpKeurusseudun LVI-palvelu tarjoaa keurusseudulla teollisuuden asennuspalveluita Keurusselänseudulla yhteensä 5 asiantuntevan asentajan voimin. Osaamisalueeseen kuuluu niin tavanomaiset putkitustyöt kuin erikoisemmat räätälöidyt tilaukset.