17.08.2016

Visiomme ja missiomme

Tavoite

Resurssien säästön edelläkävijä

Haluamme olla kunnianhimoinen ja eettisesti korkeatasoinen ratkaisuyritys. Missiomme ja visiomme kuvastaa asennettamme ja toimintaamme.

MISSIOMME

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme taloudellisia ja resurssien säästöä auttamalla heitä käyttämään tehokkaammin öljyä omien prosessiensa osana voimansiirtoon, voiteluun, eristykseen ja lämmönsiirtoon.


VISIOMME 2020

Toimintaamme ohjaa järkkymätön visio paremmasta tulevaisuudesta, jossa olemme kansainvälinen edelläkävijä ja tarjoamme asiakkaillemme välttämättömät työkalut menestykseen omalla alallaan rasittaen yhä vähemmän yhteistä ympäristöämme.

Mahdollistamme asiakkaidemme menestyksen omassa liiketoiminnassaan luomalla edellytykset toimintavarmoille prosesseille. Autamme asiakkaitamme jatkuvasti parantamaan omaa toimintaansa ja olemme luotettava kumppani, joka pystyy palvelemaan asiakkaita ympäri maapallon.


Lisätietoja meistä ja kuinka toteutamme huomisen öljyn käytön tavoitteitamme

Lue lisää Ratkaisuistamme

Lue lisää Asiakkaillemme tarjoamista ratkaisuista

Lue ajankohtaisista asioista Blogistamme

Jos kuitenkin sinulle tuli kysymyksiä tai kiinnostuit miten ratkaisuillamme Sinä ja organisaatiosi voi säästää, ota yhteyttä ja katsomme erikseen miten ratkaisumme auttavat sinua.

Lisätietoja meistä ja toiminnastamme Mikko Oksanen, puh. 0503086554 or by email firstname.lastname(a)fluidintelligence.fi


Rekisteröidy uutiskirjeen saajaksi

Please wait...

Thank you for signing up!