17.08.2016

Tekijät

 Toimintamme perustuu tekijöihin, jotka osaavat asiansa, hoitavat luotettavasti leiviskänsä ja ottavat asiakkaan ongelmat omakseen. Vuosikymmenten laaja kokemus tuo varmuutta tekemiseen ja nuoruus mahdollistaa ratkaisujen hakemisen ennakkoluulottomasti asiakkaidemme eri ongelmiin.


Mikko Oksanen

Mikko OksanenMikko vastaa yrityksemme uusista asiakkuuksista, markkinoinnista sekä kokonaispalveluista. Lisäksi Mikko johtaa kentällä projektitoimituksia.

Mikolla on monipuolinen kokemus teollisuuden konsultoinnista ja öljyyn liittyvistä työtehtävistä sekä kehitystoiminnasta. Hän on aiemmin toiminut mm. KiL-Yhtiöt Oy:ssä asiantuntijatehtävissä, projektipäällikkönä kehityshankkeessa Jyväskylän yliopistossa sekä asiantuntijana TietoAkseli Oy:ssä.

Koulutukseltaan Mikko on kauppatieteen maisteri. Lisäksi hän on opiskellut energiatekniikkaa Tampereen Teknillisessä yliopistossa.

Vapaa-ajallaan Mikko toimii sijoittajana ja neuvonantajana verkostoyrityksissään mm. Keurusseudun LVI-palvelu Oy, AM Oksanen, Altecon Oy sekä Yinvest Oy.

Vapaa-ajallaan Mikko urheilee, pelaa golffia, osallistuu JCI toimintaan sekä viihtyy omakotitalon pikku kunnossapitoaskareissa.

Erikoista: Mikko lukee mitä haluaa tekstistä riippumatta, joten välillä tuotetussa tekstissä on mielenkiintoisia sanavalintoja.

.


Viktor Laitinen

Viktor LaitinenViktor vastaa auditointien ja analyysien tuotannosta, projektitoimituksista sekä hallinnosta ja taloudesta. Lisäksi Viktor johtaa kentällä projektitoimituksia.

Viktorilla on pitkäkokemus teollisuuden konsultoinnista, b2b -kaupasta ja Venäjän markkinoista.

Koulutukseltaan Viktor on konetekniikan diplomi-insinööri Pietarin teknillisestä yliopistosta.

Viktor puhuu sujuvaa Venäjää.


Mika Perttula

Mika Perttula

Mika osallistuu yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen, strategiaan ja kasvuun liittyviin hankkeisiin SaaS-pilvipalvelut erityisenä fokusalueena.

Mikalla on 20 vuoden kokemus uusien liiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta. Hän on työskennellyt useissa kasvuyrityksissä kuten Netmill/Adcore Ab, Smartner Information Systems Ltd. ja toiminut ulkopuolisena konsulttina isoille organisaatioille kuten Nokia. Lisäksi Mika on ollut perustamassa ja kehittää yksityissijoittajia palvelevaa mobiilia Flioz-sijoitussovellusta.

Vapaa-aika Mikalla kuluu perheen, ulkoilun, tenniksen ja mielenkiintoisten kirjojen parissa.


Eero Juustila

Eero JuustilaEero osallistuu Fluid Intelligence Oy:n liiketoiminnan ja palvelujen globaalin skaalautuvuuden kehittämiseen yhdessä operatiivisen johdon ja hallituksen kanssa.

Eerolla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan johtotehtävissä, sekä ICT:n, digitalisaation ja datan hallinnan hyödyntämisessä liiketoimiminnan kehittämiseksi skaalautuviksi palveluiksi.


Perttu Poikonen

Perttu vastaa tietojärjestelmien toimivuudesta ja etäseurantajärjestelmien datan käsittelystä ja muokkauksesta.

Pertulla on vuosikymmenen kokemus eri IT-järjestelmien toteutuksesta ja käytöstä työelämässä Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi Perttu toimii yrittäjänä.

Perttu on pitkän linjam yliopisto-opiskelija ja tähtää kauppatieteen maisterin tutkintoon.

Vapaa-ajallaan Perttu myös harrastaa laaja-alaisesti kaikkea tietotekniikkaa, golffia, laskettelua ja järjestötoimintaa.


Kari Saukkonen

Kari hoitaa suuria asennus-, puhdistus- ja huuhteluprojektitoimituksia ja toimii tarvittaessa asiantuntijana kentällä eri projekteissa.

Karilla on pitkä kokemus öljyn käytön ja puhdistuksen asiantuntijatehtävistä kentällä ja eri teollisuuden aloilla. Kari toimii myös yrittäjänä.

Vapaa-ajallaan Karin näkee salibandyn parissa valmentajana sekä erotuomarina.


Eerik Oksanen

Eerik hoitaa sähkö- ja laitteistoasennuksia kentällä ja toimii tarvittaessa sähköjärjestelmien asiantuntijana eri projekteissa.

Eerikillä on monipuolinen kokemus eri teollisuuden sähköjärjestelmien asennuksista ja kunnossapidosta.

Vapaa-ajallaan Eerikin näkee lentopallokentällä, naapurin omakotitalotyömailla konsultoimassa sähköasennuksia ja syksyisin metsällä torrakon kanssa.


Lisää meistä ja ratkaisuistamme

Ratkaisuistamme voit lukea täältä

Yrityksestämme lisätietoja täältä

Ajankohtaisia uutisia on täällä