21.11.2016

Referenssimme

Valot eivät sammu koskaan!
An investment in knowledge pays the best interest.
Benjamin Franklin (1706-1790)

Asiakkaamme

Fluid Intelligence Oy tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja voimansiirto-, voitelu-, lämmönsiirto- ja eristysöljyn käytön tehostamiseen – meillä on ratkaisut neuvonnasta ja yksittäisistä urakoista Avaimet Käteen -kokonaispalveluun. Asiakkaan oman tilanteen ja tarpeen mukaan voidaan räätälöidä palvelu tukemaan asiakkaan käyttöstrategiaa juuri oikeassa laajuudessa.

Autamme asiakkaitamme säästämään resursseja – taloudellisia kuin ekologisia resursseja.  Asiakkaidemme tuotantovarmuus paranee ja taloudellinen tehokkuus kasvaa.

Kainuun Voima Oy

Kokkolan Energia Oy (KENET)

Vaskiluodon Voima Oy

Konecranes Suomi Oy

Forchem Oy

Kokemäen Lämpö Oy

Multimek Oy

Lunawood Oy

Solvay Chemicals Finland Oy

Hyundai Mobis, Venäjä


Lue lisää

Ratkaisumme tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden muuttaa koko öljyjen käytön strategiaansa ja tehostaa merkittävästi omaan toimintaansa. Lähes jokaisella öljyjä käyttävällä organisaatiolla on mahdollisuus tehostaa öljyjensä käyttöä kokonaisratkaisullamme mutta myös erillispalveluillamme.

Lue lisää Öljyleasingkokonaisratkaisuistamme.

Lue lisää Resurssien käytön tehostamisesta ja kiertotaloudesta

Lue lisää Asiakkaillemme tarjoamista ratkaisuistamme

Lue lisää ajankohtaisista teemoista


Lisätiedot

Olemme koostaneet sivuillemme mahdollisimman kattavan kuvauksen tarjoamistamme ratkaisuista ja niiden tuottamista hyödyistä. Jos kuitenkin sinulle tuli kysymyksiä tai kiinnostuit miten ratkaisuillamme Sinä ja organisaatiosi voi säästää, ota yhteyttä ja katsomme erikseen miten ratkaisumme auttavat sinua.

Lisätietoja meistä ja toiminnastamme Mikko Oksanen, puh. 0503086554 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(a)fluidintelligence.fi