Uudet kotisivumme julkaistaan 17.8.2016

Fluid Intelligence OyFluid Intelligence Oy:n uudet kotisivut julkaistaan virallisesti Keskiviikkona 17.8.2016 klo 9.00.

Fluid Intelligence Oy on omaisuuden hoitoyhtiö, joka tarjoaa teollisuudelle ratkaisuja voimansiirto-, voitelu-, eristys- ja lämmönsiirtoöljyn käytön tehostamiseen tuottaen säästöjä niin taloudellisesti kuin ekologisten resurssien säästyessä.

FI:n ratkaisut ovat nykyaikaisen teollisuuden välttämättömiä tehostamistoimia vastatakseen nykyiseen kehitykseen. Öljyn käytön tehostaminen hajautetuilla järjestelmillä sekä säästää taloudellisia resursseja että ekologisia resursseja vähentämällä lopullisen jätteen syntyä.

FI:n hajautetut ratkaisut soveltuvat niin pk-sektorin yrityksille ja suuremmille yrityksille, joilla voimansiirto-, voitelu-, eristys- ja lämmönsiirtoöljyä kuluu enemmän kuin 1 000 litraa vuodessa.

Tarkempia tietoja mahdollisuuksista ja meistä löytyy julkaistavilta kotisivuiltamme, jotka tulevat sisältämään kattavan yrityksemme esittelyn, tarjoamiemme ratkaisujen yleiset esittely, julkaisuja ja lisätietoja toimialamme yleisistä kehityssuunnista. Lisäksi julkaisemme Ajankohtaista-blogia.

Lue lisää kiertotaloudesta, kierrätyksen tulevaisuudesta kierrätys 2.0:sta ja uudesta teollisesta vallankumouksesta Industry 4.0 kotisivuiltamme http://fluidintelligence.fi jo tänään!

Lue lisää kiertotaloudesta, kierrätys 2.0:sta ja uudesta teollisesta vallankumouksesta Industry 4.0.

Lisätietoja

Mikko Oksanen
toimitusjohtaja

puh. 0503086554
mikko.oksanen@fluidintelligence.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *