25.10.2016

Teknologiat

Mahdollistavat teknologiat

Innovatiivisten ratkaisujemme tarjoamisen ovat mahdollistaneet parhaat kaupallisesti saatavilla olevat teknologiat, joilla öljyn käyttökunnon ylläpito voidaan taata ennen näkemättömän kauan. Fluid intelligence seuraa jatkuvasti tieteen etulinjaa kuten myös kaupallisten ratkaisujen kehitystä etsiessään asiakkaidensa heille esittämien haasteiden ratkaisuja.

Öljyn kunnossapitoteknologiat

Edustamme kahta korkean profiilin öljyn puhdistusteknologiaa, joiden avulla voidaan ratkaista pääosa öljyyn liittyvistä epäpuhtausongelmista.

Fluitec

vita

Fluitec  kehittää ja tarjoaa öljyn puhdistusratkaisuja mahdollistamaan asiakaidensa siirtymisen voiteluöljyn käytössä ”kerran eliniässä” vaihtoväliin. Fluitec on keskittynyt ymmärtämään öljyn vanhentumisprosessi ja tarjoamaan ratkaisuja asiakkailleen puutumaan tähän prosessiin. Fluitecin tuotevalikoimaan kuuluu voiteluöljyn kunnonseurannan, kunnonhallinnan ja öljyn täydennyksen tuotteita, jotka kaikki ovat avain elementtejä tavoiteltaesa ”kerran eliniässä” vaihtoväliä.

Vanhentumistuottteiden tunnistaminen

Voiteluöljyjen kunnossapidon ydin on kunnon seurannan trendien tunnistaminen elinkaaren aikana. Fluitec ratkaisee seurannan ja trendin todentamisen kahdella tuotteeella, RULER View™ and MPC.  Tavanomainen RULER View™ käyttö tarjoaa käyttäjälleen testausmenetelmän, jolla voidaan seurata öljyn vanhentumisenestoainepitoisuuden kehitystä.

mpc-colorVanhentumisestoaineen pitoisuuden kehityksen avulla voidaan määrittää öljyn elinkaaren vaihe eri tilanteissa. Puhtauskalvon Värin Määritys (The Membrane Patch Colorimetry, MPC) on nopea ja kustannustehokas tapa määrittää öljyn vanhentumistuotteiden potentiaali. Yhdistämällä mitattu vanhentumisenestoaineen kehitys ja MCP testillä vanhentumistuotteiden potentiaalinen määrä, voidaan tehokkaasti seurata öljyn vanhentumiskehitystä.

Öljyn vanhentumistuotteiden poistaminen

vita-ii_elementsFluitec tarjoaa vanhentumistuotteiden poistoon elektrofysikaalista erottelu ratkaisua (Electrophysical Separation Process, ESP), joka poistaa öljyn vanhentumistuotteita öljystä sekä niiden liuenneessa muodossa kuin erottuneessa sakan muodossa. ESP on käytössä sadoissa voitelukohteissa yli 65 maassa.   Fluitecin VITA ESP II ja VITA ESP III puhdistuslaitteistot soveltuvat monenlaisille järjestelmille ja ne voidaan tarvittaessa sovittaa erikoisempaankin käyttöön.

Boost VR (varnish removal) on öljypohjainen öljyn liuotusominaisuuksien parantaja elinkaaren loppuvaiheessa olevalle öljylle. Boost VR parantaa käytössä olevan öljyn liuotusominaisuuksia, jolloin öljy liuottaa järjestelmään kertyneen vanhentumistuotesakan öljyyn takaisin. Boost VR käytetään elinkaaren loppupäässä olevaan öljyyn lisäämällä sitä 3-6 kuukautta ennne öljyn vaihtoa järjestelmään, jolloin kiertävä öljy liuottaa vanhentumistuotteet öljyyn järjestelmästä ja öljyn vaihdon yhteydessä voidaan harkinnan mukaan jättää huuhtelusuorittamatta. Boost VR suositellaan käyttämään yhdessä ESP järjestelmän kanssa varmistaakseen että öljyn liuenneet tuotteet poistuvat järjestelmästä suunnitellusti. Boost VR ei jätä jälkeensä kemikaaleja, lisäaineita tai detergenttejä tai dispersantteja. Huuhtelussa ei tarvita erikseen työvoimaa eikä aikaa.

Fosfaattiesteriöljyn kunnossapito

Fluitec on kehittänyt fosfaattiesteriöljyjen kunnossapitoon Endure IX ratkaisun. Endure IX on Fluitecin yksinoikeudella valmistava tekniikka joka poistaa fosfaattiesterinöljyn hajoamistuotteet. Hajoamishappojen lisäksi Endure IX imeytysaine poistaa fenolisia alkoholeja jotka muodostavat hartseja fosfaattiesteriöljyjärjetelmissä.  

stealth-aStealthEHC tarjoaa yksinkertaisen ja elegantin ratkaisun kosteuden ja epäpuhtauksien poistamiseen fosfaattiesteriöljyjärjestelmistä. StealthEHC järjestelmä puhdistaa ja kuivaa fosfaattiesteriöljyjärjestelmän säiliön ilmatilan. Järjestelmän toimii matalalla ilmanpaineella tyhjentäen fosfaattiesteriöljyjärjestselmän säiliön yhtä aika sekä kosteudesta että epäpuhtauksista.

Fluid Intelligence Ltd toimii virallisena jakelijana Fluitecin RULER View™, ESP, Boost VR, Endure IX and StealthEHC tuotteille Suomessa.


NTZ-Filters

NTZ Filter/NTF Filter on suunnitellut ja rakentanut yli 35 vuotta erittäin tehokkaita öljyn suodatusratkausuja. NTZ tuotevalikoima kattaa öljynpuhdistusratkaisut teollisuudelle, liikkuvalle kalustolle kuin yksittäisten käyttäjien tarpeisiin.

totaaloverzicht_3029rgbNTZ suodattimet ovat erittäin korkeatasoisia, jotka ovat suunniteltu piten silmällä erittäin korkeaa suodatusasteen tarvetta voiteluöljyille, lämmönsiirtoöljyille, vaihteistoöljyille, muuntajaöljyille ja lämmitysöljylle. Suodattimet takaavat öljyjen huippulaadukkaan puhtauden ja ne pystyvät parhaimmillaan 0,5 mikronin suodatustarkuuteen.

NTZ tuotteita voidaan käyttää sivukiertopuhdistukseen kuin linjasuodatukseen vaativissa kohteissa, joissa vaaditaan huipputarkkaa suodatusta kuten moottoreissa, vaihteissa, ohjaustehostimissa samoin kuin teollisissa hydrauliikoissa, vaihteissa ja voitelukohteissa. NTZ kehittää jatkuvasti teknologioitaan tuottaakseen asiakkailleen yhä tehokkaampia ratkaisuja tulevaisuudessa.


Vierivä kivi ei sammaloidu…

Fluid Intelligence tutkii jatkuvasti teknologisten ratkaisujen kehitystä tieteessä ja seuraa tarkasti markkinoita mitä kaikkea voidaan kaupallisesti toteuttaa. Etsimme uusia toteuttamiskelpoisia ratkaisuja auttamaan asiakkaitamme yhä haastavammiksi muuttuvien tilanteiden hallintaan.

Jos sinulla on uusi öljyyn liittyvä ratkaisu tai teknologia, ota yhteyttä niin keskutellaan miten näitä voitaisiin hyötykäyttää ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia!


Lue lisää meistä ja mitä kaikkea olemme kehittäneet auttaaksemme sinua!

Meidän ratkaisuistamme

Meidän yhtiöstämme

Meidän asiakkaistamme

Viimeisimmät uutiset

Herättikö joku kysymyksiä?

Mikäli joku asia herätti kysymyksiä tai haluat tarkennuksia, ota yhteyttä meihin! Soita Mikko Oksanen, +358 50 308 6554, tai lähetä sähköpostia mikko.oksanen@fluidintelligence.fi


Rekisteröidy uutiskirjeen saajaksi

Please wait...

Thank you for signing up!