17.08.2016

Oil System Flushing And Cleaning Projects

Teemme öljyjärjestelmien huuhtelu- ja puhdistusprojektit niin pieniin
kuin suuriin järjestelmiin ammattitaidolla ja tulostakuulla.

Öljyn ja öljyjärjestelmien riittävä puhtaus on välttämätön edellytys käyttövarmuudelle

Likainen ja puhdas säiliön pohja

Uusiin ja vanhoihin järjestelmiin kertyy asennuksen, huollon, laitteistorikkojen sekä prosessista vuotavia epäpuhtauksia, jotka kaikki heikentävät pitkällä aikavälillä järjestelmän toimintavarmuutta.

Huuhtelu- ja puhdistusprojektit voidaan tuottaa avaimet käteen -projekteina tai suppeampina räätälöityinä projekteina. Projektit raportoidaan tarkkaan ja tuotettu puhdistustulos dokumentoidaan aina sovitusti. Huuhtelu- ja puhdistusprojektit voidaan toimittaa aina sovittuun puhtaustasoon.

Ennennäkemätöntä puhtautta

Puhtaan öljyn 0,8 mikronin membranisuodatinkalvo mikroskooppitarkastelussa!

Puhtaan öljyn 0,8 mikronin membranisuodatinkalvo mikroskooppitarkastelussa!

Huuhteluprojekteissa järjestelmien tulosten puhtautta valvotaan kenttälaboratorion ISO 4406:1999 hiukkasmäärän kehityksen ja ISO 4405 mikroskooppitarkastelun pohjautuen. Yhdistelmällä voidaan taata että huuhteluprosessi epäpuhtauden järjestelmästä ovat todella irronneet ja epäpuhtaudet ovat myös poistettu järjestelmästä ja huuhtelunesteestä.

Puhdistus- ja huuhteluprojekteissa noudatetaan soveltuvin osin ISO 23309 Hydraulic fluid power systems — Assembled systems — Methods of cleaning lines by flushing menetelmästandardia. Puhtaustulos tehdään aina takuulla.

Hyvät varusteet ja ammattitaito takaavat aikataulussa pysymisen ja sovitut tulokset!

TyökalutKäytössämme on uudenaikaiset ja hyvät varusteet, joiden avulla voidaan luotettavasti täyttää vaativankin järjestelmän vaatimukset. Huuhteluprojekteissa järjestelmän koko ja laajuus määrittävät käytännössä huuhtelun mahdolliset toteutusmenetelmät mutta ei tulosten tasoa.

Meillä on kyky reagoida nopeasti havaittuihin ongelmiin ja suorittaa pikatilauksella tehtävät projektit nopealle aikataululla.

Huuhteluprojekteissa aikatauluihin vaikuttaa järjestelmien käyttöhistoria, lähtötilanteen puhtaustaso ja käytössä olevat tekniset ratkaisut. Osaamme sovittaa näiden asettamat vaatimukset käyttämiimme ratkaisuihin ja asiakkaan antamiin aikatauluihin ja toteuttaa halutun tuloksen määräajassa.


Huuhtelu- ja puhdistusprojektit osana strategista ennakoivaa kunnossapitoa

Huuhtelu- ja puhdistusprojektien ammattitaitoinen hoitaminen palvelee asiakaitamme tehokkaimmin silloin kun se on yhdistetty strategiseen ennakoivaan kunnossapitoon, jolloin kunnonseurannan tehostustoimia, esimerkiksi säästetyt työtunnit, vähennetyt öljyostotonnit ja parantunut käyttövarmuus, voidaan seurata kunnonseurannan tuottoina ja niiden perusteella voidaan arvioida kunnonseurannan onnistuminen.

Suosittelemme aina asiakkaalleme ottamaan käyttöön tehokkain ja yksinkertaisin kokonaisratkaisu öljyleasing käyttöön, jotta kaikki öljyn kunnonseurannan hyödyt voidaan todentaa tehokkaasti.

Lue lisää Öljyleasingratkaisuistamme.

Lue lisää Ratkaisuistamme.

Lue lisää Meistä.

Yhteydenotto

Mikäli seuranta ratkaisut kiinnostavat teitä, ottakaa yhteyttä Mikko Oksanen, puh. 0503086554 tai etunimi.sukunimi(a)fluidintelligence.fi


Rekisteröidy uutiskirjeen saajaksi

Please wait...

Thank you for signing up!