17.08.2016

Solutions

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme säästämään öljyyn liittyvissä kuluissa.

Parhaiten ratkaisumme soveltuvat voimansiirto-, voitelu-, eristys- tai lämmönsiirtoöljyjen käytön tehostamiseen. Suurimmat hyödyt asiakkaallemme tuotetaan avoimella kokonaisratkaisulla mutta tarvittaessa jo pienet askeleet auttavat asiakkaitamme eteenpäin.


Öljyleasingratkaisut

ÖljytankkeriRatkaisulla otamme asiakkaan kaikki öljykohteet hoitoomme, ostamme asiakkaan käytössä olevat öljyt itsellemme ja takaamme että öljyt ovat jatkuvasti kunnossa. Palveluun sisältyy mm. etävalvonta, öljyjen kunnonseuranta sekä tarvittavat öljyn kunnossapitoon ja vaihtoihin liittyvät työt.

Ratkaisu vapauttaa asiakkaamme pääoman tuottavimpiin kohteisiin, parantaa käyttövarmuutta ja antaa asiakkaan omalle organisaatiolle mahdollisuuden keskittyä oman toiminnan kannalta tuottavimpiin ja kriittisempiin tehtäviin.

Ratkaisu edellyttää avointa ja luottamuksellista strategista kumppanuutta ja mahdollistaa ennen näkemättömän tehokkuuden – sekä taloudellisten että ekologisten resurssien säästön!

Lue lisää Öljyleasingratkaisuistamme


Etäseurantaratkaisut

EtävalvontajärjestelmäTarjoamme asiakkaillemme öljykohteiden etäseurantaratkaisuja eri voimansiirto-, voitelu-, eristys- ja lämmönsiirtoöljykohteisiin. Etäseurannan avulla voidaan varmistaa että käytössä olevan öljyn kunto pysyy vakaana ja mahdollisiin poikkeamiin voidaan puuttua välittömästi.

Etäseurannan hankkiminen, asentaminen ja käyttö on helppoa ja vaivatonta. Järjestelmä toimitetaan asennettuna kohteeseen ja asiakkaalle avataan yhteydet seurata kohdetta verkossa välittömästi. Tarvittaessa etäseurantajärjestelmään voidaan integroida useita eri kohteita samassa kohteessa ja luonnollisesti automatisoituja hälytyksiä voidaan asentaa järjestelmään haluttuun tasoon ja laajuuteen.

Lue lisää Etäseurantaratkaisuistamme


Öljyn kuntolausunnot ja -seuranta

NäytepullotToimitamme kaikille öljylaaduille ja öljytyypeille räätälöidyt ja standardoidut öljyanalyysit nopealla toimitusajalla. Oikeat ja riittävän laajuiset öljyn kuntolausunnot mahdollistavat öljyn ja öljyjärjestelmien käyttövarmuuden parantamisen ja elinkaaren maksimoinnin.

Öljyn kuntolausunnon avulla öljyn kunto voidaan todentaa ja mahdolliseen heikkenevään kehitykseen voidaan puuttua ennen kuin ongelmat eskaloituvat käyttöhäiriöiksi tai laitteistorikoiksi. Ennakoivan seurannan avulla korjaustoimenpiteet voidaan tehdä kustannustehokkaasti suunnitellusti eikä kalliisiin hätätöihin ajauduta.

Lue lisää Öljynkunnonseurantaratkaisuistamme


Auditoinnit

TeollisuusvaihdeSuuret järjestelmäkokonaisuudet rakentuvat yksittäisistä koneista ja laitteista. Kun koneita on muuteltu, asennettu ja siirretty vuosien mittaan, usein kokonaisuus ei ole enää optimi. Auditoinnissa öljykohteet käydään lävitse, vanhat ohjeet ja  speksit päivitetään vastaamaan nykyistä käyttöstrategiaa ja kohteiden nykytila ja tavoitetila määritellään helpottamaan kunnossapitoa.

Auditoimalla kohteet kohteiden elinkaari pitenee ja käyttövarmuus paranee. Auditointi parantaa laitteistojen taloudellisuutta yllättävän nopeasti pienentyneinä käyttökustannuksina.

Lue lisää Auditointiratkaisuistamme


Huuhtelu- ja puhdistusprojektit

Öljyn ja öljyjärjestelmien puhtaus on edellytys hyvälle käyttövarmuudelle. Uusiin ja vanhoihin järjestelmiin kertyy asennuksen, huollon, laitteistorikkojen sekä prosessista vuotavia epäpuhtauksia, jotka kaikki heikentävät pitkällä aikavälillä järjestelmän toimintavarmuutta.

Huuhtelu- ja puhdistusprojektit voidaan tuottaa avaimet käteen -projekteina tai suppeampina räätälöityinä projekteina. Projektit raportoidaan tarkkaan ja tuotettu puhdistustulos dokumentoidaan aina sovitusti. Huuhtelu- ja puhdistusprojektit voidaan toimittaa aina sovittuun puhtaustasoon.

Oksanen säiliön äärellä

Lue lisää tarjoamistamme Huuhtelu- ja puhdistusprojektiratkaisuista


Lue lisää Yrityksestämme.

Lue viimeisimmät uutiset Ajankohtaista-blogistamme

Lisätietoja

Mikäli etäseurantaratkaisut kiinnostavat teitä, ottakaa yhteyttä Mikko Oksanen, puh. 0503086554 tai etunimi.sukunimi(a)fluidintelligence.fi


Rekisteröidy uutiskirjeen saajaksi

Please wait...

Thank you for signing up!