05.10.2016

Industry

Teollisuudessa voitelu-, voimansiirto-, eristys- ja lämmönsiirtoöljyjä on käytössä hydrauliikoissa, vaihteissa, puristimissa, muuntajissa, kuumaöljyjärjestelmissä ja vaikka missä kriittisissä komponenteissa. Yhteistä näille kaikille on että laitteistot eivät saa pettää, ikinä.


ÖLJYN ASIANTUNTEVA KÄYTTÖ PARANTAA KÄYTTÖVARMUUTTA

Öljyn asiantunteva käyttö parantaa käyttövarmuutta jokaisessa öljyä käyttävässä kohteessa. Kun öljy on jatkuvasti käyttökunnossa eri kohteissa, voi käyttäjä keskittyä todelliseen kokonaisuuden kehittämiseen.

Vaihteet

Vaihteistojen voiteluöljyllä on elinkaaren pituudelle ja käyttövarmuudelle kriittinen merkitys.

Vaihteistojen voiteluöljyllä on elinkaaren pituudelle ja käyttövarmuudelle kriittinen merkitys.

Teollisuuden vaihteiden käyttövarmuudelle öljyjen kunnolla on ratkaiseva merkitys. Jatkuvasti laitevalmistajan ja komponenttien vaatimukset täyttävä öljy pidentää kohteen elinikää ja parantaa käyttövarmuutta.

Ratkaisumme

Vaihteiden öljyjen käyttöön tarjoamme kohteiden auditoinnit, öljyn kunnonseurantaratkaisut, etävalvontaratkaisut sekä tarvittaessa kohteiden huuhtelu- ja puhdistusprojektit tai kokonaispalvelun öljyleasing ratkaisulla.

Hinnoittelu

Vaihteisiin palvelut voidaan tuottaa erillistilauksesta tarjouksen mukaan tai kokonaissopimuksella.

Erillistilauksen perusteella tavanomainen öljyn kunnonseuranta voidaan toteuttaa hinnastomme mukaan tai erityisesti laajoissa kohteissa räätälöidyn tarjouksen perusteella. Suosittelemamme öljy kunnonseurannan laajuudet ja käyttökohteet löydät täältä.

Etävalvontaratkaisu voidaan toteuttaa yksittäiseen kohteeseen tai kaikkiin kohteisiin kerralla. Etävalvontaratkaisut hinnoitellaan kiinteän hinnaston mukaan tai laajat kohteet tarjouksen perusteella.

Hydrauliikat

Teollisuuden hydrauliikkojen öljyihin kiinnitetään usein huomiota vasta kun laitteistoissa esiintyy käyttöhäiriöitä, ja usein juuri silloin kun laitteistoissa on kovin käyttötarve. Ennakoiva seuranta ja kunnossapito ehkäisee häiriöitä ja antaa mahdollisuuden kehittää laitteistoja yhä paremmin.

Ratkaisumme

HydraulisylinteriHydrauliöljykohteille tarjoamme kohteiden auditoinnit, öljyn kunnonseurantaratkaisut, etävalvontaratkaisut sekä öljykohteiden huuhtelu- ja puhdistusprojektit tai kokonaispalvelun öljyleasing ratkaisulla.

Hinnoittelu

Hydraulikoneikkojen öljyratkaisut voidaan tuottaa sekä yksittäisten erillistilausten tarjouksen mukaan tai kokonaissopimuksella. Suosittelemamme öljy kunnonseurannan laajuudet ja käyttökohteet löydät täältä.

Erillistilauksen perusteella tavanomainen öljyn kunnonseuranta voidaan toteuttaa hinnastomme mukaan tai erityisesti laajoissa kohteissa räätälöidyn tarjouksen perusteella.

Etävalvontaratkaisut toteutetaan yleensä kokonaistilauksena ja yhdistettynä myös muihin kohteisiin.

Turbiiniöljyt

Voimalaitosten Turbiiniöljyjen ennennäkemättömän pitkäikäinen käyttö mahdollistetaan ennakoivalla seurannalla ja tarvittaessa tehtävällä kuntoa ylläpitävillä toimenpiteillä. Turbiinien kunnostuksen huuhtelu- ja puhdistusprojekteissa noudatamme yleisiä soveltuvia ISO standardeja ja olemme harvoja toimittajia jotka voivat toimittaa huuhteluprojektit ennalta sovittuun tavoitepuhtaustasoon.

Ratkaisumme

BiovoimalaitosTurbiiniöljykohteille tarjoamme öljyn kunnonseurantaratkaisut, etävalvontaratkaisut sekä  öljykohteiden huuhtelu- ja puhdistusprojektit tai kokonaispalvelun öljyleasing ratkaisulla.

Palvelumme soveltuvat kaiken kokoisille höyryturbiineille, vesiturbiineille ja kaasuturbiineille sekä muille vastaaville laitteistoille.

Hinnoittelu

Erityisissä ongelmatilanteissa tarjoamme kohteiden auditoinin erillisen tarjouksen perusteella.

Turbiiniöljykohteille etäseuranta- ja kunnossapitoratkaisut tarjotaan yksittäisissä tapauksissa kiinteän hinnastomme mukaan tai laajoissa ratkaisuissa tarjouksen mukaan.

Tavanomainen öljyn kunnonseuranta voidaan toteuttaa hinnastomme mukaan tai erityisesti laajoissa kohteissa räätälöidyn tarjouksen perusteella. Suosittelemamme öljy kunnonseurannan laajuudet ja käyttökohteet löydät täältä.

Turbiinien öljyjärjestelmien huuhtelu- ja puhdistusprojektit tarjoamme kiinteään hintaan, sovitussa laajuudessa ja yhdessä sovittuun puhtaustasoon toteutettuna.

Eristys- ja muuntajaöljyt

VerkkomuuntajaMuuntajaöljyjen seurantaan ja kunnossapitoon tarjoamme öljyn kunnon seurantaratkaisut sekä tarvittaessa kohteiden puhdistusprojektit.

Hinnoittelu

Tavanomainen öljyn kunnonseuranta voidaan toteuttaa hinnastomme mukaan tai erityisesti laajoissa kohteissa räätälöidyn tarjouksen perusteella.

Suosittelemamme öljy kunnonseurannan laajuudet ja käyttökohteet löydät täältä.

Muut erityiskäyttö-öljyt

Teollisuudessa on öljyjä käytössä monissa erityiskäyttökohteissa, joista esimerkkejä yleisimmistä ovat karkaisuöljyt ja lämmönsiirtoon käytettävät kuumaöljyt.

Tarjoamme räätälöidysti näiden öljyjen käyttöön kaikki palvelumme mutta pääosin erikseen hinnoiteltuna. Poikkeuksellisesti kuumaöljyn kunnonseuranta on hinnoiteltu yleishinnastossamme.


Lisätietoja ja kysyttävää

Mikäli ratkaisumme kiinnostavat teitä, pyydämme tiedän olemaan yhteydessä minuun puhelimella, sähköpostilla tai alla löytyvällä lomakkeella.

Mikäli haluat lukea lisää, täältä löytyy tietoja muista Ratkaisuistamme ja esimerkiksi Öljyleasingratkaisuistamme. Yhtiöstämme löytyy lisätietoja täältä.

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö!

Mikko Oksanen, puh. 0503086554 tai etunimi.sukunimi(a)fluidintelligence.fi