02.12.2016

Professional Maintenance

Auta asiakkaitasi säästämään ja kehitä toimintaasi ratkaisuillamme

Kunnossapidon ja huollon tekijöillä on tärkeä asema pienten öljyn käyttäjien käytön tehostamisessa ja jatkuvassa parantamisessa. Haluamme tarjota yhteistyötä huollon ja kunnossapidon tekijöille, ja auttaa heitä siirtymään yhä korkeamman lisäarvon palveluiden tuottajiksi.


lab-normal

Öljyn kunnonseuranta

Tarjoamme mahdollisuutta räätälöidä kunnonseurantapalvelut eri kokoisille kohteille parhaan tehon ja kustannusrakenteen saavuttamiseksi. Öljyn kunnonseurannalla mahdollistetaan järjestelmien vaurioiden ennakointi, tehostettu öljyn kunnostus ja aidon lisäarvon tuotanto asiakkaalle öljyjen parantuneessa käsittelyssä.

Räätälöidyillä öljyn kunnonseuranta ratkaisuilla saavutetaan

  • parantunut käyttövarmuus
  • pidennetään öljyn vaihtovälejä

=> Säästöjä kokonaiskustannuksissa

Ratkaisut toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa, jossa mahdollistetaan hyötyjen todentaminen asiakkaalle ja osapuolten tehostuva yhteistyö. Yhteistyö kanssamme näkyy asiakkaallesi ja on laadun tae.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit aiheesta ota yhteyttä Mikko Oksaseen, puh. 050 308 6554 tai email. mikko.oksanen@fluidintelligence.fi.


 Ratkaisut öljyn käsittelyyn ja kunnon ylläpitoon

Kun käsittelet paljon öljyjä, toimivien ja laadukkaiden käsittelyratkaisujen arvo korostuu.

Suodatin teknologiaTeollisuudessa on jo pitkään ymmärretty että jo uusi öljy täytyy puhdistaa ennen öljyjärjestelmiin lisäämistä. Öljyn käsittely on myös tehtävä huolellisesti ja öljytilan puhtaudesta on huolehdittava.

Tarjoamme asiakkaillemme perusratkaisut

  • Öljyn puhdistukseen -> Hae hinnastomme
  • Öljysäiliöiden huohotusilman suodatukseen -> Hae hinnastomme

Tarjoamamme laadukkaat ratkaisut mahdollistavat todennetusti öljyn erittäin pitkän elinkaaren ja ennen kaikkea parantavat laitteistojen käyttövarmuutta.

Ratkaisuistamme voidaan myös räätälöidä erikoisratkaisuja juuri sinun käyttötarkoituksiisi.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit aiheesta ota yhteyttä Mikko Oksaseen, puh. 050 308 6554 tai email. mikko.oksanen@fluidintelligence.fi.


 Etävalvontaratkaisut tehostavat sinun omia lähipalveluratkaisuja

Etävalvonnalla voidaan todentaa jatkuvasti eri kohteiden öljyn kunto ja varmistaa käytettävyys jatkuvasti. Etävalvonta on kustannustehokasta ja se antaa sinulle mahdollisuuden ennakoida asiakkaan kunnossapidon tarvetta ja näin ehkäisee vakavia käyttöhäiriöitä.

Sensorin asentaminen on helppoa!Etäratkaisujen asennus on yksinkertaista ja helppoa. Käyttöönotto onnistuu soveltuvasta kohteesta tunnissa. Etävalvonta voidaan yhdistää muihin ratkaisun, jolloin sen kyvykkyys tuottaa lisäarvoa paranee yhä.

Etävalvontaratkaisu toimitetaan asennusvalmiina pakettina, joka sisältää aina sensorin, kaapelit ja tarvittavat yhteysmoduulit ja virtalähteen. Mukana ovat myös kattavat ja soveltuvat asennusohjeet sekä liittymä seurantapalveluun.

Etävalvontapaketin seurantapalvelu jossa voidaan seurata öljyn kuntoa jatkuvasti. Järjestelmässä on myös mahdollisuus asettaa hälytyksiä puhelimeen tai sähköpostiin tms.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit aiheesta ota yhteyttä Mikko Oksaseen, puh. 050 308 6554 tai email. mikko.oksanen@fluidintelligence.fi.


Lue lisää

Lue lisää Yrityksestämme.

Lue viimeisimmät uutiset Ajankohtaista-blogistamme