26.09.2016

Customers

Our solutions are valuable all businesses that use oil in their processes in lubrication, hydraulics, heat transfer or insulation and the oil is critical element.

Important factor is also the environmental aspect, that requires all responsible organisation are developing their organizations to consume less and less our common earth. Our Oil Leasing business model is vital aspect of Circullar Economy, a concept that is thriving with new business models.


INDUSTRY

tehdassilhuetti

With industrial Solutions for oil use we offer a wide range solutions that improve operational reliability and reduces maintenance costs.

The Total Oil Solution, Oil Leasing, industrial plant can

  • outsource the management of oil,
  • and improve the reliability
  • cut the costs 10-15% related to current levels of the use of oils.

The Solution will automatically include conventional oil condition monitoring solutions improve the efficiency of the use of oil. Remote Oil Condition Monitoring produce the continuous data of the use and condition of the oil and allow reaction proactively to the deteriorating development.

Tarvittaessa voimme toimittaa öljyjärjestelmien huuhtelu- ja puhdistusurakat sekä avaimet käteen -projekteina että yksittäisinä työtehtävinä esimerkiksi öljyjärjestelmien huuhtelun puhtaustason kehittymisen ja halutun puhtaustason valvontatöinä. Mikäli laitoksen laitteistojen kirjavuus ja historian värikkyys on vienyt osan parhaasta tiedosta laitteistojen vaatimuksista, teeemme myös eri järjestelmien öljyihin liittyviä järjestelmäauditointi töitä.

Teollisuudessa asiakkaamme toimivat usein prosessiteollisuudessa kuten puunjalostuksessa, paperiteollisuudessa, kemianteollisuudessa ja kaivannaisteollisuudessa. Valmistavan teollisuuden prässien hydrauliikka ja käyttö-öljyt ovat myös ominta alaamme. Lisäksi erikoisempia kohteitamme ovat metallien valmistuksen karkaisuöljyt ja erikohteissa lämmönsiirtoon käytettävät kuumaöljyt.

Lue lisää täältä.


LIIKKUVA KALUSTO

KaivinkoneLiikkuvan kalustolle toimivat hydrauliikka- ja voiteluöljyt ovat elinehto. Lähes kaikilla konevalmistajilla on tarjota oma öljyille tarkoitettu kunnonseurantaohjelma, jolla seurataan laitteiston ja öljyn kuntoa.  Nykyiset koneikot vaativat öljyn laadulta ja puhtaudelta erittäin paljon ja on suositeltavaa että asiaan suhtaudutaan riittävällä vakavuudella.

Liikkuvalla kalustolle voimme tarjota soveltuvan kunnonseurantaohjelman ja tarvittaessa ratkaisut, joilla voidaan puuttua öljyyn väistämättä joutuviin epäpuhtauksien kiertoon ja öljyn heikkenevään kehitykseen.

Seurannalla ja öljyn käsittelyllä parannetaan kaluston käyttövarmuutta ja ehkäistään vaurioita, joita mahdolliset epäpuhtaudet aiheuttavat. Oikeat menettelytavat, seuranta ja käsittelylaitteistot ovat erittäin edullisia verrattuana hyötyihin.

Lue lisää


HUOLLON JA KUNNOSSAPIDON TEKIJÄT

Huolto ja kunnossapitoyritykset ovat paljon vartijoina ylläpitäessään satojen tuhansien ellei miljoonien koneita ja laitteita. Pienikin virhe voi aiheuttaa suuret suorat vahingot ja lähes korvaamattomat epäsuorat vahingot menetettynä maineena.

motor-1381998_1920Huolto- ja kunnossapitoyrityksille tarjoamme öljyn käsittelyyn ja seurantaan taloudelliset ja erittäin tehokkaat ratkaisut takaamaan että huoltotöissä käsiteltävät öljyt pysyvät puhtaana ja lopputulos voidaan taata.

Yhteistyö kanssamme antaa myös mahdollisuuden tarjota laajempia kokonaisuuksia huoltotöitä ja antaa laitteistoille lisäarvopalveluita kuten öljyn puhtausraporttia. Yhteistyö kanssamme on kilpailutekijä ja auttaa erottautumaan kilpailijoista.

Lue lisää


PIENYRITYKSET JA YKSITYISET

Kiinnostaako tietää mikä on laitteesi öljyen kunto? Eikö öljyjen vaihto kiinnosta ja mietit pitäisiköhän sittenkään vaivautua?

Pienille yrittäjille ja yksityisille olemme räätälöineet edulliset mutta erittäin hyödylliset seurantapalvelut, joiden avulla voidaan esimerkiksi havaita koneikossa vaurio, pidentää öljyn vaihtovälejä ja vähentää erikohteiden kunnossapitotöitä.

Lue lisää

Racing

Kilpaurheilussa käytettävien öljyjen puhtausvaatimustaso on äärimmäisen korkea!


Lue lisää Yrityksestämme.

Lue lisää Ratkaisuistamme

Lue viimeisimmät uutiset Ajankohtaista-blogistamme

Lisätietoja

Mikäli ratkaisumme kiinnostavat teitä, ottakaa yhteyttä Mikko Oksanen, puh. 0503086554 tai etunimi.sukunimi(a)fluidintelligence.fi


Rekisteröidy uutiskirjeen saajaksi

Please wait...

Thank you for signing up!