29.09.2016

Liikkuva kalusto

Liikkuvan kaluston öljyjen kunnossapito on usein laiminlyöty ja huollot perustuvat säännöllisille öljynvaihtoväleille. Kuitenkin juuri liikkuvan kaluston öljyjen kunnossapito antaa mahdollisuudet merkittäviin säästöihin, parantavat laitteistojen luotettavuutta ja mahdollistavat korkeat käyttöasteet.


Liikkuva kalusto

Liikkuvan kaluston öljyjen kunnon ylläpitoon tarjoamme työkalut ja ratkaisut parantamaan käyttövarmuutta ja käyttökustannusten hallintaan eli ovat todellisia elinkaarihallintaratkaisuja.

Liikkuvan kaluston öljyistä meillä on tarjota ratkaisut:

  • Hydrauliikka- ja peräöljyt
  • Vaihteistoöljyt
  • Moottoriöljyt

Meidän ratkaisujemme avulla asiakkaamme voi tuottaa itse öljyjen elinkaarihallintaratkaisut kustannustehokkaasti ja yksinkertaisesti.

Öljyjen kunnossapidon tuotoista suurimmat osat syntyvät lyhyellä tähtäimellä ostettavan öljyn vähentymisenä mutta pitkällä aikavälillä suurimat hyödyt tulevat vähentyneiden korjaustarpeiden kautta.


Öljyn kunnon seurantaan ratkaisut

Maansiirtokoneiden öljyjen kunto on kriittinen tekijä käyttövarmuuden kannalta!

Maansiirtokoneiden öljyjen kunto on kriittinen tekijä käyttövarmuuden kannalta!

Liikkuvan kaluston öljyille suosittelemme säännöllistä öljyjen kunnonseuranta ja sen pohjalta tarvittaessa tehtävää kunnon ylläpitoa. Kunnonseurannalla ja kunnonylläpidolle pitää asettaa läpinäkyvät tavoitteet, joiden toteutumista seurataan.

Säännöllinen seurantaohjelman laajuus riippuu kohteen ominaisuuksista, tavoitteista ja käytettävissä olevista menetelmistä. Luonnollisesti moottoriöljyillä ja hydrauliöljyillä on erilaiset ominaisuudet ja kunnon ylläpitomahdollisuudet.

Öljyn kunnonseurantaohjelman tavoitteita ovat yleensä

  1. Öljyn elinkaaren maksimointi
  2. Laitteiston käyttövarmuuden maksimointi
  3. Kunnossapidon työnvähentäminen

Hinnoittelu

Suosituksemme tavoitteiden ja seurattavien öljyn ominaisuuksien osalta tukemaan liikkuvan kaluston kunnonseurantaan löytyvät täältä.


Öljyn kunnon ylläpitoon ratkaisut

Liikkuvan kaluston öljyjen kunnon ylläpito palvelee  öljyjen pitkää käyttöikää ja laitteistojen käyttövarmaan ja luotettavaa käyttöä. Suunnitelmalliselle kunnon ylläpidolle tulee asettaa läpinäkyvät tavoitteet, joiden toteutumista seurataan.

Eri kohteet rasittavat eri tavalla ja tämän pohjalta tulee arvioida jokaisen kohteen öljyn ylläpitoa, sen keinoja ja tavoitteita. Kuten seurannassa, myös moottoriöljyillä ja hydrauliöljyillä on erilaiset ominaisuudet ja kunnon ylläpitomahdollisuudet.

Suosituksemme tavoitteiden ja seurattavien öljyn ominaisuuksien osalta tukemaan liikkuvan kaluston kunnonseurantaan löytyvät täältä.

Suosituksemme öljyn kiinteiksi kunnossapitoratkaisuiksi

Suosituksemme öljyn siirrettäväksi kunnossapitoratkaisuiksi


Lisätietoja ja kysyttävää

Mikäli ratkaisumme kiinnostavat teitä, pyydämme tiedän olemaan yhteydessä minuun puhelimella, sähköpostilla tai alla löytyvällä lomakkeella.

Mikäli haluat lukea lisää, täältä löytyy tietoja muista Ratkaisuistamme ja esimerkiksi Öljyleasingratkaisuistamme. Yhtiöstämme löytyy lisätietoja täältä.

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö!

Mikko Oksanen, puh. 0503086554 tai etunimi.sukunimi(a)fluidintelligence.fi