26.09.2016

Asiakkaamme

Asiakkaamme

Asiakkaitamme löytyy kaikkialta missä tarvitaan öljyä voiteluun, voimansiirtoon, lämmönsiirtoon tai eristykseen tuotannon prosesseissa, joissa öljyn takaama toimintavarmuus on kriittinen elementti.

Öljyn pitkän aikavälin kustannus on jatkuvassa nousussa ja öljyn kulutukseen on yhä suuremmissa määrin tulossa rajoituksia poliittisen ohjauksen kautta. Öljyn käytössä on saavutettavissa Kiertotalous ajattelun mukaisia säästöjä sekä toiminnallisia parannuksia käyttövarmuuden parantumisen ja kokonaiskustannusten kautta.


TEOLLISUUS


tehdassilhuetti

Teollisuuden öljyn käytön ratkaisuille voimme tarjota monipuolisesti ylläpitokuluja vähentäviä ja käyttövarmuutta parantavia ratkaisuja.

Kokonaisöljyn käyttöratkaisulla Öljyleasingillä teollisuuslaitos voi

  • ulkoistaa öljyjen hallinnoinnin,
  • parantaa käyttövarmuuttaan ja
  • leikata öljyjen käyttöön liittyviä kokonaiskustannuksia nykytasoltaan 20-25%.

Lisäksi palveluun automaattisesti kuuluvat tavanomaiset öljyn kunnonseuranta ratkaisut parantaa öljyn käytön tehokkuutta. Etävalvontaratkaisut tuottavat jatkuvan seurantatiedon öljyjen käyttökunnosta ja mahdollistavat vaurioihin reagoinnin ennakoivasti .

Tarvittaessa voimme toimittaa öljyjärjestelmien huuhtelu- ja puhdistusurakat sekä avaimet käteen -projekteina että yksittäisinä työtehtävinä esimerkiksi öljyjärjestelmien huuhtelun puhtaustason kehittymisen ja halutun puhtaustason valvontatöinä. Mikäli laitoksen laitteistojen kirjavuus ja historian värikkyys on vienyt osan parhaasta tiedosta laitteistojen vaatimuksista, teeemme myös eri järjestelmien öljyihin liittyviä järjestelmäauditointi töitä.

Teollisuudessa asiakkaamme toimivat usein prosessiteollisuudessa kuten puunjalostuksessa, paperiteollisuudessa, kemianteollisuudessa ja kaivannaisteollisuudessa. Valmistavan teollisuuden prässien hydrauliikka ja käyttö-öljyt ovat myös ominta alaamme. Lisäksi erikoisempia kohteitamme ovat metallien valmistuksen karkaisuöljyt ja erikohteissa lämmönsiirtoon käytettävät kuumaöljyt.

Lue lisää täältä.


LIIKKUVA KALUSTO


KaivinkoneLiikkuvan kalustolle toimivat hydrauliikka- ja voiteluöljyt ovat elinehto. Lähes kaikilla konevalmistajilla on tarjota oma öljyille tarkoitettu kunnonseurantaohjelma, jolla seurataan laitteiston ja öljyn kuntoa.  Nykyiset koneikot vaativat öljyn laadulta ja puhtaudelta erittäin paljon ja on suositeltavaa että asiaan suhtaudutaan riittävällä vakavuudella.

Liikkuvalla kalustolle voimme tarjota soveltuvan kunnonseurantaohjelman ja tarvittaessa ratkaisut, joilla voidaan puuttua öljyyn väistämättä joutuviin epäpuhtauksien kiertoon ja öljyn heikkenevään kehitykseen.

Seurannalla ja öljyn käsittelyllä parannetaan kaluston käyttövarmuutta ja ehkäistään vaurioita, joita mahdolliset epäpuhtaudet aiheuttavat. Oikeat menettelytavat, seuranta ja käsittelylaitteistot ovat erittäin edullisia verrattuana hyötyihin.

Lue lisää


HUOLLON JA KUNNOSSAPIDON TEKIJÄT


Huolto ja kunnossapitoyritykset ovat paljon vartijoina ylläpitäessään satojen tuhansien ellei miljoonien koneita ja laitteita. Pienikin virhe voi aiheuttaa suuret suorat vahingot ja lähes korvaamattomat epäsuorat vahingot menetettynä maineena.

motor-1381998_1920Huolto- ja kunnossapitoyrityksille tarjoamme öljyn käsittelyyn ja seurantaan taloudelliset ja erittäin tehokkaat ratkaisut takaamaan että huoltotöissä käsiteltävät öljyt pysyvät puhtaana ja lopputulos voidaan taata.

Yhteistyö kanssamme antaa myös mahdollisuuden tarjota laajempia kokonaisuuksia huoltotöitä ja antaa laitteistoille lisäarvopalveluita kuten öljyn puhtausraporttia. Yhteistyö kanssamme on kilpailutekijä ja auttaa erottautumaan kilpailijoista.

Lue lisää


LAITEVALMISTAJAT


Hyvin toteutettu kunnonvalvonta tarjoaa laitevalmistajille mahdollisuuden huomattavaan kilpailuetuun markkinoilla, jossa laitteistojen käyttövarmuus ja takuuehdot ovat yhä tärkeämmässä roolissa. Elinkaarenaikaisten kulujen ollessa yhä tärkeämmässä roolissa laitteistojen hankintapäätöksiä tehtäessä, laadukkaiden valvontaratkaisujen arvo korostuu.

Fluid Intelligencen tarjoama etävalvontaratkaisu tarjoaa eri tarpeisiin ratkaisut valvoa laitteiston käyttöä ja huoltoa yhä tarkemmin ja varmistaa myös kolmansille osapuolille laitteistojen oikea käyttö.

Lue lisää


PIENYRITYKSET JA YKSITYISET


Kiinnostaako tietää mikä on laitteesi öljyen kunto? Eikö öljyjen vaihto kiinnosta ja mietit pitäisiköhän sittenkään vaivautua?

Pienille yrittäjille ja yksityisille olemme räätälöineet edulliset mutta erittäin hyödylliset seurantapalvelut, joiden avulla voidaan esimerkiksi havaita koneikossa vaurio, pidentää öljyn vaihtovälejä ja vähentää erikohteiden kunnossapitotöitä.

Lue lisää esimerkistämme täältä

Racing

Kilpaurheilussa käytettävien öljyjen puhtausvaatimustaso on äärimmäisen korkea!


Lue lisää Yrityksestämme

Lue lisää Ratkaisuistamme

Lue lisää Referensseistämme

Lue viimeisimmät uutiset Ajankohtaista-blogistamme

Lisätietoja

Mikäli ratkaisumme kiinnostavat teitä, ottakaa yhteyttä

puh. 0503086554 tai

Sähkpostilla fi(a)fluidintelligence.fi


Rekisteröidy uutiskirjeen saajaksi

Please wait...

Thank you for signing up!